Monday, April 30, 2012

Produs Naturist Detoxifiant

Pentru fiecare dintre noi, tineri sau batrani, 2 cure de detoxifiere pe an sunt foarte bune pentru sanatate.
Datorita produselor alimentare consumate, de cele mai multe ori cu E-uri sau potentiatori de gust, organismul nostru nu mai poate procesa toate elementele, motiv pentru care acestea sunt stocate in corp.

Poluarea aerului si reducerea timpului alocat zilnic miscarii in aer liber contribuie la deteriorarea sistemului nostru.

Aceste efecte se vad in timp, in aspectul tenului, sanatatea parului, gradul de energie cu care ne trezim dimineata, si pur si simplu pofta de viata si de a incepe noi proiecte.

Produsul Detoxifiant Revital Saenciuc se administreaza dimineata si seara (cate o capsula) si are rolul de a readuce functiile organismului la parametrii optimi.


Friday, April 27, 2012

Tratamente naturiste

In conditiile in care traim cu totii in ziua de azi, este foarte greu ca organismul nostru sa mai functioneze la parametrii optimi fara un mic ajutor din natura.

Orice persoana care sta la birou 5-6 zile pe saptamana stie cat de greu este sa respectam cele 3 mese pe zi la ore fixe, si cele 5 portii de fructe si legume. De aici carentele de fibre, vitamine, minerale si altele enumerate zilnic la toate posturile tv.

Cu doar 2 capsule pe zi (dimineata si seara), acum putem avea acces la o sanatate de fier.
Produsele Naturiste Revital Saenciuc se adreseaza atat varstnicilor, cu problemele specifice (cardiace, pierderea masei osoase, insomnii etc), cat si tinerilor.

Produsele cele mai cautate de catre perosanele active sunt Sistemul Imunitar, Digestiv, Detoxifiant si Sistem Nervos (pentru a face fata tuturor termenelor limita de la birou).

Astept oricand sugestii despre alte probleme pe care doriti sa le discutam.

Wednesday, April 25, 2012

Boli moderne

Fara indoiala una din problemele care afecteaza cel mai mult noua generatie este stresul.
Nu mai este doar vorba de presiunea resimtita la locul de munca, pentru a mentine pozitia actuala sau a promova. Acum ne simtim stresati si acasa, pentru a ne ridica la rangul de super oameni in ochii partenerului de viata.

Femeile doresc o cariera de invidiat, sa aiba o casa perfect curata si amenajata (ca in paginile unei reviste), si de asemea sa arate ca un supermodel (eventual pe coperta Vogue). Un astfel de ritm de viata nu poate fi mentinut la infinit.

Barbatii viseaza sa faca primul milion de dolari pana la 30 de ani, sa arate ca un campion de fitness, sa petreaca in fiecare noapte cu prietenii pana dimineata si sa aiba cea mai frumoasa sotie/iubita.

Asteptarile noastre referitoare la propria viata nu mai sunt realiste.

De aceea, un mic ajutor din natura este exact ceea ce trebuie. Produsul Sistemul Nervos de la Revital Saenciuc ne ajuta sa trecem mai usor peste termenele limita de la birou, si sa vedem viata dintr-o perspectiva mai relaxata.

Produsul Somn si Relaxare este recomandat celor carora toate aceste presiuni le-au rapit somnul. Fara o noapte linistita, nu avem nicio sansa la randament complet a doua zi.

Va astept cu sugestii despre alte probleme pe care vreti sa le discutam.

Cu drag,
Sandra

Friday, April 20, 2012

Marturii

Anonim, Roșiori

Sunt fiica domnului Zane Dumitru din Roșiori, pacient al cabinetului de reflexoterapie. Tatăl meu s-a prezentat la cabinet datorită mai multor afecţiuni care-l încolţisera: un nisip la rinichi, somn neodihnitor, o stare permanentă de agitaţie –chiar panică, probleme cu ficatul care era acoperit cu grasime, probleme cu splina și o gonartroza ce-i îngreuna mersul.

Doresc să vă spun că efectele benefice ale reflexoterapiei s-au văzut încă de la primele ședinţe ,acum, la a 6 –a ședinăa vă pot spune că doarme foarte bine, este mult mai stăpân pe sine, calm, starea de anxietate s-a atenuat, durerile de genunchi au disparut în totalitate, a slabit 2 kg fără niciun efort , ficatul nu îl mai doare, și-a reglat problema de constipaţie, iar starea oboseală continuă a reușit să o înlăture.

Este un pacient foarte conștiincios, ce-i drept, consumă 2 litri de lichid pe zi cum i s-a recomandat de la cabinet, urmează tratamentul naturist care i s-a aplicat, precum și sfaturile competente ale terapeutei sale care l-a încurajat de la bun început și i-a explicat totul amănunţit. Suntem foarte, foarte mulţumiţi de rezultatele obţinute prin acest tratament și sperăm că la sfârșitul curei de 20 de ședinţe să poată reveni întru totul la normalitate și la viaţa activă pe care a dus-o.

Florica Mihai, București

Sunt Florica Mihai din București și sunt beneficiară a masajului de reflexoterapie practicat la Cabinetul Revital. Intrând intr-o menopauză precoce, am 48 de ani, tot sistemul nervos mi s-a dat peste cap, plângeam fără motiv, având o emotivitate crescută devenisem foarte irascibilă, transpiram abundent și aveam stări de rău permanente. Pe lângă toate aceste probleme aveam o dischinezie biliară veche care în timp mi-a dat și ficatul peste cap. M-am prezentat la Cabinetul de reflexoterapie în încercarea de a-mi îmbunătăţi starea de sănătate.

După 15 ședinţe am început să mă simt mult mai bine după ce în prealabil, până la a 6-a ședinţă simptomele mele se accentuaseră și eram chiar speriată, dar cu răbdarea și cu sfaturile competente și pline de bunăvoinţă din partea terapeuţilor consider că am intrat în normalitate. Sunt bucuroasă, am mult optimism și energie, de aceea am ţinut să vă mulţumesc.

Silvia Pascu, Pitești

Sunt Silvia Pascu din Pitești și doresc să vă spun că am venit special la București la cabinetul de reflexoterapie din cauza unei menopauze precoce, ce-mi crea bufeuri ,o stare de agitaţie permanentă asociată cu o iritabilitate, dureri de cap, ameţeli, pierderi de echilibru încât ajunsesem o povară pentru familia mea. Nopţile nedormite, nervozitatea, starea de apatie și oboseala continuă m-au făcut, din persoana dinamica care eram, un om bun de nimic. Viaţa de cuplu a început pur și simplu să șchiopăteze. Am făcut un abonament pentru ședinţele de reflexoterapie, dar până la a șasea ședinţă nu am simţit nicio ameliorare, ba din contră, simptomele se accentuau și chiar nu întrezăream o cale de ieșire. Evident, am vrut să renunţ, dar faptul că aveam abonament și terapeuta care mi-a explicat că am un organism foarte încărcat m-au făcut să continui ședinţele. începând cu a 7 –a ședinţă, sincer vă spun, am simţit o senzaţie de ușurare în tot corpul, treptat organismul meu a început să reacţioneze și eu să mă liniștesc, de la a 12-a ședinţă am am început să înfloresc, să mă simt bine în propria mea piele, așa cum nu mă mai simţisem de mult, mi-am căpătat liniștea, mă ocup de familie și mi-am reluat activităţile de dinainte, mă simt un om nou, sănătoasă și utilă. îi mulţumesc doamnei că ne oferă prin acest tratament o șansă.

Maria Toader, Ploiești

Sunt Maria Toader din Ploiești și doresc să vă spun că am venit special la București la cabinetul de reflexoterapie cu o sinuzită maxilară și frontală ce-mi dădea dureri permanente de cap, însoţite de scurgeri purulente, câteodată și febră. Deasemenea am avut o nevralgie cervico-brahială, aveam o durere foarte ascuţită în regiunea cervicală ce radia prin umăr până în mână. âceste dureri mă chinuiau îngrozitor mai ales noaptea. Eu atât doresc să vă spun, am fost tratată cu multă seriozitate și implicare. Eu nu cunosc mecanismul reflexoterapiei, dar problemele mele s-au rezolvat în sensul că după 20 de ședinţe am simţit dezinflamarea sinusurilor și puroiul a început să se elimine fără puncţii sau alte intervenţii. De asemeni zona cervicală este relaxată și nu mai simt dureri și amorţeli în mână.

Ioana Iancu, Stăncești

Sunt Ioana Iancu din Satul Stăncești, Comuna Buntești, Judeţul Bihor și intervin în această emisiune în numele mătușii mele în vârstă de 52 de ani care este pacientă a cabinetului de reflexoterapie suferindă fiind de mai multe afecţiuni : coxartroză bilaterală, hepatită, vezică biliară leneșă, tot sistemul endocrin și nervos era dat peste cap, mâna dreaptă inertă și nu putea strânge pumnul, iar piciorul îl târa. Dupa 12 ședinţe putem spune ca are rezultate fantastice, poate strânge mâna, chiar poate sta fără să se dezechilibreze pe piciorul pe care nu se putea sprijini, merge bine, durerile articulare i-au cedat, iar crizele de bilă s-au diminuat.

Este foarte mulţumită, a ieșit din starea depresivă în care intrase, iar acum are suficientă răbdare să îngrijească nepoţeii. Toate laudele pentru această terapie care oferă încă o șansă celor aflaţi în suferinţă.